123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

EnerGenie

De goedkoopste accu’s voor uw EnerGenie UPS-systeem kopen

Bestel voordelig een nieuwe accu voor uw EnerGenie UPS-systeem. U vindt op deze pagina onder andere accu’s van CSB. Deze beschikken over verschillende hoge capaciteiten, zodat er voor iedere UPS-systeem een geschikte accu tussen zit. Bekijk het aanbod en koop bijvoorbeeld een nieuwe accu voor uw EG-UPS 036. Vandaag besteld, is morgen in huis.


Voordelig een accu voor uw EnerGenie UPS-systeem bestellen

Zorg er met een UPS-systeem van EnerGenie voor dat uw gegevens, documenten en programma’s altijd worden overgenomen tijdens een (tijdelijke) stroomonderbreking, zodat u nooit belangrijke informatie kwijtraakt. Lees hieronder meer over onze accu’s voor uw EnerGenie UPS-systeem of bestel hierboven direct de accu die u zoekt.

De accu’s in ons assortiment voor uw EnerGenie UPS-systeem

In ons assortiment vindt u voornamelijk AGM loodaccu’s. AGM staat voor Absorbent Glass Mat. Dit soort accu’s hebben loodzuur in glasvezelmatten, waardoor de accu zich gedraagt alsof het loodzuur een vaste vorm heeft in plaats van een liquide vorm. De interne weerstand is hierdoor lager en de accu kan hierdoor in elke positie geplaatst worden. Dit soort accu’s zijn daardoor lekdicht en vrijwel onderhoudsvrij.

Voordelen en nadelen van een EnerGenie UPS-systeem

Er zijn een meerdere voordelen bij het gebruiken van EnerGenie UPS-systemen en de bijbehorende accu’s. Een paar van deze voordelen zijn:

  • Veel accu’s die in UPS-systemen van EnerGenie gaan, zijn (vrijwel) onderhoudsvrij.
  • U bent verzekerd dat uw apparaten beschermd blijven tegen stroompieken en stroomuitval, wat vooral handig is voor apparaten zoals computers en netwerkapparatuur.
  • EnerGenie UPS-systemen zijn uitgerust met technologieën die de levensduur van de accu verlengen. Dit gebeurt door het voorkomen van overmatige ontlading en overlading.
  • De UPS-systemen van EnerGenie zijn voorzien van meerdere typen stopcontacten en poorten, waardoor ze compatibel zijn met veel verschillende apparaten en elektronica.
Naast voordelen hebben de accu's voor de UPS-systemen van EnerGenie ook nadelen, zoals:
  • In EnerGenie UPS-systemen gaan loodzuur accu's. Deze hebben vaak een kortere levensduur dan lihtium-ion accu's.
  • De aanschafkosten van zo'n UPS-systeem van EnerGenie kan hoog zijn.

Ondanks deze nadelen bent u met deze voordelen verzekerd van het feit dat EnerGenie UPS-systemen en de bijbehorende accu’s in ons assortiment een ideale oplossing zijn voor het beschermen van uw apparatuur.

Toepassingen EnerGenie UPS-systemen

U kunt een UPS-systeem van EnerGenie gebruiken voor meerdere omgevingen en toepassingen. Deze toepassingen zijn:

  • Thuisgebruik: u kunt een EnerGenie UPS-systeem gebruiken voor het beschermen van onder andere uw persoonlijke computer(s), smart home systeem, home entertainment systemen, uw NAS en netwerkapparatuur.
  • Voor kleine tot middelgrote bedrijven: met een UPS-systeem van EnerGenie kunt u uw belangrijke bedrijfsservers, netwerkapparatuur en andere belangrijke bedrijfsapparatuur beschermen en ondersteunen.
  • Industrieel gebruik: u kunt ook kiezen voor een zwaardere EnerGenie UPS-systeem om zo in industriële omgevingen gevoelige en belangrijke apparatuur te beschermen.

Het maakt dus niet uit in wat voor soort omgeving u zich bevindt, er is altijd een UPS-systeem van EnerGenie die past bij uw wensen, behoeftes en situatie.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is een EnerGenie UPS-systeem?

Dat is een systeem van EnerGenie die aangesloten apparaten overneemt tijdens een (tijdelijke) stroomuitval of stroomstoring. Dit zorgt ervoor dat belangrijke informatie en documenten niet verloren gaan als u er net mee bezig bent.

Waar koop ik een EnerGenie UPS-systeem accu?

Een (nieuwe/extra) accu voor uw EnerGenie UPS-systeem vindt u goedkoop bij 123accu.nl. Hier vindt u een ruim assortiment aan accu’s met uiteenlopende capaciteiten, zodat er voor iedereen iets geschikts tussen zit. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Hoe werkt een EnerGenie UPS-systeem?

Het enige wat u hoeft te doen is het UPS-systeem aan te sluiten op het stroomnet. Daarna sluit u de apparaten aan op het UPS-systeem waarvan u wilt dat die beschermd worden tijdens een stroomuitval.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over EnerGenie UPS-systemen of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.