123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Wereldstekkers

De goedkoopste wereldstekkers kopen

Op deze pagina bestelt u voor een voordelige prijs wereldstekkers, ook wel reisstekkers. Deze stekkers en adapters stellen u in staat om in een groot deel van de landen op de wereld uw elektrische apparaten te gebruiken en op te laden. Ideaal voor een vakantie of een zakenreis. Bestel vandaag nog een wereldstekker en ontvang deze morgen in huis.


Bestel hier wereldstekkers met de laagsteprijsgarantie

Reizen is iets wat veel mensen graag doen, maar het brengt ook zijn uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om het opladen van onze apparaten. Of u nu een zakenreiziger bent die voortdurend onderweg is of op avontuur gaat en de verste uithoeken van de wereld bezoekt, de wereldstekker is een essentieel hulpmiddel dat u niet kunt missen. Lees hieronder mee over wereldstekkers of bestel hierboven direct de reisstekker die u zoekt.

De compatibiliteit van wereldstekkers

Een wereldstekker is ontworpen om te werken met stopcontacten in meer dan 150 landen. Van Europa tot Azië, van Noord- tot Zuid-Amerika, u kunt erop vertrouwen dat uw stekker past, waar u ook bent. Met universele aansluitingen kunt u eenvoudig uw telefoon, laptop, camera en andere elektronische apparaten opladen, zonder gedoe of zorgen.

De wereldstekkers in ons assortiment

Daarnaast verschillen wereldstekkers in bijvoorbeeld de hoeveelheid USB-poorten. Zo vindt u in ons assortiment stekkers met enkel een mogelijkheid om een apparaat met stekker in de reisstekker te plaatsen, maar ook reisstekkers die daarnaast nog beschikken over 1, 2 of 4 USB-aansluitingen. Ideaal als u bijvoorbeeld naast uw smartphone ook uw oordopjes/koptelefoon, tablet en/of smart watch moet opladen. Bovendien kunt u bij ons zelfs kiezen uit wereldstekkers die zijn voorzien van snellaadprotocollen, zodat u ook in het buitenland uw apparaten razendsnel kunt opladen.

Voordelen van de wereldstekkers in ons assortiment

De wereldstekkers in ons assortiment brengen enkele voordelen met zich mee. Een paar van deze voordelen zijn:

  • Grote compatibiliteit: de reisstekkers in ons assortiment zijn te gebruiken in meer dan 150 landen. Zo heeft u voor elke reis de mogelijkheid om uw apparaten op te laden.
  • USB-aansluitingen: een deel van de wereldstekkers in ons assortiment zijn voorzien van USB-poorten. Zo kunt u meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.
  • Snellaadprotocollen: indien u ook in het buitenland wilt genieten van razendsnel opladen, heeft u de mogelijkheid om bij ons te kiezen voor reisstekkers met snellaadprotcollen.
  • Reisvriendelijk formaat: al onze wereldstekkers hebben een compact formaat. Hierdoor kunt u ze eenvoudig meenemen in bijvoorbeeld uw tas, zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt.

Dankzij deze grote voordelen zijn de wereldstekkers in ons assortiment de ideale reismetgezel en zorgen ze ervoor dat waar u ook bent, u uw apparaten kunt opladen.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik wereldstekkers?

Wereldstekkers koopt u voordelig bij 123accu. Hier vindt u meerdere soorten wereldstekkers, eventueel met (extra) USB-poorten. Ook kunt u hier kiezen voor stekkers met snellaadprotocollen, zodat u binnen een mum van tijd uw apparaten in het buitenland heeft opgeladen.

Welke wereldstekker heb ik nodig?

In het assortiment van 123accu vindt u wereldstekkers die geschikt zijn voor meer dan 150 landen. Dat betekent dat u met een stekker in ons assortiment vrijwel altijd goed zit, waar u ook naartoe gaat.

Waar heb ik een reisstekker nodig?

Er zijn veel plekken waar u naartoe kunt gaan waar ze niet hetzelfde soort stopcontact hebben als in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Engeland, Schotland, Noor- en Zuid-Ierland, Malta, Cyprus, Singapore en delen van Afrika. Zoek van tevoren altijd op of u een reisstekker nodig heeft of niet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over of wereldstekkers in het algemeen of de stekkers in ons assortiment? Of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.