123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

Philips oplaadbare batterijen

De goedkoopste Philips oplaadbare batterijen kopen

Bestel goedkoop nieuwe Philips oplaadbare batterijen om uw apparaten weer van stroom te voorzien. Dankzij ons ruime assortiment zit er voor elk van uw apparaat wel iets geschikts tussen. Bovendien beschikken de batterijen in ons assortiment over uiteenlopende capaciteiten. Bestel vandaag nog nieuwe Philips oplaadbare batterijen en krijg deze morgen al thuisbezorgd.


1 - 7 van 7

Bestel voordelig Philips oplaadbare batterijen

Philips is een van de bekendste merken onder de batterijen. Van hun jarenlange ervaring en expertise zijn krachtige batterijen ontwikkeld die uw apparaten weer als nieuw laten presteren. Wilt u meer weten over de Philips oplaadbare batterijen in ons assortiment, lees dan hieronder verder of bestel hierboven direct de batterijen die u zoekt.

Philips oplaadbare batterijen: ons assortiment

Bij ons vindt u verschillende Philips oplaadbare batterijen. We hebben ons assortiment hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Philips oplaadbare 9V / E-block batterij: kies hier voor een 9V batterij met een capaciteit van 170 mAh. Dit soort batterijen worden onder andere gebruikt in apparaten zoals rookmelders.
  • Philips oplaadbare C batterij: de C-batterij staat ook wel bekend als baby C Engelse staaf batterij. Deze batterijen in ons assortiment zijn beschikbaar met een capaciteit van 3000 mAh.
  • Philips oplaadbare D batterij: de oplaadbare D batterijen van Philips in ons assortiment hebben een capaciteit van 3000 mAh en staan ook wel bekend onder de naam mono D batterij.
  • Philips oplaadbare AA batterij: de Philips oplaadbare AA batterijen in ons assortiment hebben een capaciteit van 2600 mAh en zijn een van de meest gebruikte batterijen.

De batterijen in ons assortiment zijn bovendien vaak herlaadbaar. Zo kunt u de Philips oplaadbare C en D batterijen minimaal 1000 keer opladen. Naast bovenstaande batterijen kunt u op deze pagina ook terecht voor batterijboxen om uw Philips batterijen zo goed en beschermd mogelijk op te bergen.

Philips oplaadbare batterijen toepassingen

Het verschilt per soort batterij welke toepassing geschikt is om de batterij voor te gebruiken. Hieronder zijn enkele toepassingen op een rijtje gezet die geschikt zijn voor de oplaadbare Philips batterijen in ons assortiment:

  • Rookmelders
  • Klokken
  • Vaste telefoons
  • Huishoudelijke apparaten
  • Elektrisch speelgoed
  • Audioapparatuur
  • Zaklampen
  • Elektrische tandenborstel

Met de Philips oplaadbare batterijen in ons assortiment kunt u eenvoudig uw standaard apparaten in huis van stroom voorzien.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoelang gaan Philips oplaadbare batterijen mee?

Dit verschilt per batterij en hoe er mee omgegaan wordt. Sommige batterijen in ons assortiment, zoals de Philips oplaadbare C en D batterijen, zijn wel minimaal 1000 keer op te laden.

Hoe berg ik Philips oplaadbare batterijen op?

Het is belangrijk om de batterijen op te bergen in een koele en droge ruimte en gescheiden van andere batterijen, accu’s en opladers. Zo zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk van uw batterijen kunt genieten.

Waar koop ik Philips oplaadbare batterijen?

Philips oplaadbare batterijen koopt u voordelig bij 123accu.nl. Hier vindt u verschillende formaten en capaciteiten en dat allemaal tegen de laagsteprijsgarantie. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over Philips oplaadbare batterijen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.