123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Populaire producten

USB 3.0 sticks

De goedkoopste USB 3.0 sticks kopen

Bestel op deze pagina voordelig USB 3.0 sticks. Deze zijn verkrijgbaar van ons 123accu huismerk, maar ook van merken zoals Philips en Sandisk. U kunt hier verder kiezen voor uiteenlopende hoeveelheden geheugen, oplopend van 8 GB tot 256 GB. Zo bent u verzekerd dat u voor elk klein of groot project of dataoverdracht voldoende geheugen heeft. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 22 van 22

Voordelig USB 3.0 sticks bestellen

Bij het kiezen van een USB 3.0 stick is het belangrijk om te begrijpen waar u op moet letten bij het aanschaffen van zo’n stick. Zo is het noodzakelijk om te weten hoeveel geheugen u nodig heeft, voor welke toepassingen verschillende 3.0 sticks geschikt zijn en wat de voordelen precies zijn van een USB 3.0 stick. Ontdek hieronder de voordelen en welke capaciteit en toepassing het best bij u passen of bestel hierboven direct de stick waar u naar op zoek bent.

Kies de juiste hoeveelheid geheugen

Het kiezen van de juiste hoeveelheid geheugen kan lastig zijn. Het is ook afhankelijk van waar u de USB 3.0 stick voor wilt gaan gebruiken. Op deze pagina vindt u verschillende sticks met uiteenlopende hoeveelheden geheugen, variërend van 8 GB tot 256 GB. Hieronder leest u hoeveel geheugen geschikt is voor u:

  • 8 GB tot 32 GB: dit soort hoeveelheid geheugen is geschikt voor mensen die de USB 3.0 stick alleen gebruiken voor bijvoorbeeld het opslaan van muziek, foto’s en documenten.
  • 64 GB tot 128 GB: met deze grotere hoeveelheden geheugen is het mogelijk om uiteraard ook grotere bestanden en multimedia op te slaan. Vandaar dat 64 GB tot 128 GB ideaal is voor mensen die video’s, grote hoeveelheden foto’s en back-ups willen opslaan.
  • >128 GB: USB 3.0 sticks met een geheugen groter dan 128 GB zijn geschikt voor professioneel gebruik. Denk aan het opslaan van zeer grote bestanden, zoals HD-video’s of uitgebreide databases.

Het kiezen van de juiste hoeveelheid geheugen, of capaciteit, hang af van uw specifieke behoeften en het type bestanden dat u wilt opslaan.

Toepassingen van een USB 3.0 stick

U kunt een USB 3.0 stick voor verschillende doeleinden gebruiken. Raadpleeg onderstaand overzicht voor inzicht in deze doeleinden:

  • Dataopslag
  • Back-ups
  • Portable software
  • Mediabestanden, zoals foto’s, video’s, films en muziek
  • Gamebestanden opslaan
  • Bedrijfsdocumentatie
  • Grafische ontwerpen

Een Usb 3.0 stick kan voor veel verschillende dingen gebruikt worden. Waarvoor precies hangt uiteraard af van de capaciteit, maar met zo’n stick kunt u een hoop kanten op gaan.

Voordelen van USB 3.0 sticks

Het gebruiken van een USB 3.0 stick brengt meerdere voordelen met zich mee. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Snelle gegevensoverdracht: USB 3.0 biedt hoge overdrachtssnelheden, nog sneller ten opzichte van de USB 2.0 sticks. Hierdoor kunnen bestanden sneller worden verplaatst/overgeplaatst.
  • Efficiënt energieverbruik: een USB 3.0 stick heeft een laag energieverbruik, wat vooral ideaal is voor draagbare apparaten.
  • Hoge(re) capaciteiten: USB 3.0 sticks worden aangeboden met hoge capaciteiten, hoger dan USB 2.0 sticks. Dat maakt dit soort sticks ideaal voor grote bestanden, zoals HD-video’s en grafische projecten.
  • Betere stroomvoorziening: een USB 3.0 stick levert veel stroom, meer dan een USB 2.0 stick, waardoor het mogelijk is om energie-intensievere apparaten sneller op te laden of te voeden via dezelfde poort.

Met deze voordelen bent u verzekerd van een betrouwbare USB stick. Ondanks dat 3.0 sticks wel duurder zijn in aanschaf dan de 2.0 sticks, bieden ze hogere prestaties en is er meer mogelijk.

Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke USB 3.0 stick heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van wat u van plan bent ermee te doen. Wij raden een USB 3.0 stick van 8 tot 32 GB aan als u alleen muziek, foto’s of wat documenten wilt opslaan. 64 tot 128 GB raden we aan als u grotere bestanden en multimedia wilt opslaan. Alles boven de 128 GB raden we aan voor professioneel gebruik, zoals het opslaan van databases en HD-video’s.

Hoe lang gaat een USB 3.0 stick mee?

Gemiddeld tussen de 10 en 30 jaar. Dit hangt af van hoe vaak en hoeveel u op de stick overschrijft. Gebruikt u de USB 3.0 stick bijvoorbeeld alleen maar voor het archiveren van digitale afbeeldingen, dan zal deze een stuk langer mee gaan dan als u grote en zware bestanden/projecten overschrijft.

Waar moet u op letten bij het kopen van een USB 3.0 stick?

Er zijn een aantal dingen waar u op dient te letten. De belangrijkste is waarschijnlijk het geheugen/de capaciteit. Die moet voldoende zijn voor wat u van plan bent er mee te doen. Gaat u een USB 3.0 stick gebruiken in zwaardere omgevingen? Dan is een stick die water-, schok- en/of stofbestendig is wel handig.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over USB 3.0 sticks of komt u ergens niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.