123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Varta LCD-stekkeroplader+ inclusief oplaadbare AA Ni-Mh batterijen (4 stuks, 2100 mAh)

€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 24,38 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze verpakking ontvangt u een Varta LCD_stekkeroplader+ en 4 Varta oplaadbare AA batterijen.

De Varta LCD stekkeroplader+ is de premium productlijn van Varta De Varta LCD-laders+ zijn uitgerust met een voor de gebruiker geoptimaliseerd LCD-scherm en met geavanceerde prestatiekenmerken zoals, lage oplaadtijden, opladen met één slot en conditioneringsmodus. De oplader is plug and play en kan zo in het stopcontact geplaatst worden. De lader beschikt verder over een timer die de lader uitschakelt na een lange tijd om oververhitting te voorkomen. Ook kan het batterijen detecteren die type alkaline zijn of bestaan uit de verkeerde cellen om opgeladen te worden. Stopt u de batterij verkeerd om in de oplader? Dan geeft de oplader ook dat aan.

De oplader is voorzien van een USB-poort waarmee u afzonderlijk apparaten kunt opladen. Deze oplader wordt daarnaast geleverd inclusief 4 stuks Varta oplaadbare AA batterijen van 2100 mAh en is geschikt voor AA , AAA en 9V oplaadbare Ni-Mh batterijen.

De Varta oplaadbare AA batterijen zijn ontworpen om uw apparaten van betrouwbare energie te voorzien terwijl ze milieubewust en kostenbesparend zijn. Deze batterijen zijn al voorgeladen in de verpakking, wat betekent dat u ze direct kunt gebruiken zonder eerst te hoeven opladen.

Met een indrukwekkende capaciteit van 2600 mAh zijn ze perfect voor apparaten die veel energie vragen, zoals computermuizen, zaklampen, afstandsbedieningen en andere kleine elektrische apparaten. Dankzij de geavanceerde technologie behouden de batterijen tot wel 90% van hun energie, zelfs als ze een jaar lang niet gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer verrast wordt door lege oplaadbare batterijen op ongewenste momenten.

Bovendien zijn deze batterijen compatibel met alle gangbare NiMH-opladers, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn. Ze worden geleverd in een handige 4-pack blister en zijn onder andere bekend onder productcodes als MN1500, LR6 en E91.
Dit product vervangt ook: - 57687 - 6HR61 - 9V - AA - AAA - E - E-Block - HR03 - HR06
Specificaties
Merk: Varta Maximaal voltage: 240 V
Voltage: 1,4 V Type kabel: Europa met randaarde
Kleur: zwart Vermogen: 5 Watt
Capaciteit: 2.100 mAh Amperage: 0,45 A
Afmetingen: 124 x 85 x 73 mm Type: Batterij + Lader
Oplaadbaar: Ja Model: AA+AAA+9V