123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Panasonic Eneloop Pro Oplaadbare AA / HR6 Ni-Mh Batterijen (4 stuks, 2500 mAh)

€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 16,49 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
De Panasonic Eneloop Pro AA (BK-3HCDE/2BE) oplaadbare batterijen zijn de perfecte keuze voor apparaten die veel stroom verbruiken, zoals flitsers, draadloze toetsenborden, muizen, gamecontrollers, op afstand bestuurbaar speelgoed en diverse huishoudelijke apparaten. Met een hoge capaciteit van minimaal 2500 mAh en betrouwbare prestaties, zelfs bij temperaturen tot -20 °C, bieden deze batterijen een uitstekende energieoplossing voor veeleisende toepassingen.

Wat de Eneloop Pro-batterijen onderscheidt, is hun vermogen om tot 500 keer opnieuw opgeladen te worden, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook beter is voor het milieu. In tegenstelling tot wegwerpbatterijen, die slechts één keer gebruikt kunnen worden, behouden deze oplaadbare batterijen tot 85% van hun capaciteit, zelfs na één jaar opslag. Ze worden bovendien vooraf opgeladen, waardoor ze direct uit de verpakking klaar zijn voor gebruik.

De Eneloop Pro-batterijen combineren het gemak van alkaline batterijen, die direct gebruiksklaar zijn, met de duurzaamheid van oplaadbare batterijen, waardoor u altijd verzekerd bent van langdurige prestaties. Dankzij hun lage zelfontlading, stabiele spanning en het ontbreken van een geheugeneffect kunt u de batterijen opladen wanneer het u uitkomt, zonder zorgen over verminderde capaciteit. 

Verpakkingsinhoud:
  • 4 stuks Panasonic Eneloop Pro AA / HR6 oplaadbare Ni-Mh Batterijen
Dit product vervangt ook: - AA - BK-3HCDE/4BE - HR06 - HR6 - Mignon - penlite
Specificaties
Merk: Panasonic Oplaadbaar: Ja
Voltage: 1,2 V Aantal: 4
Capaciteit: 2.500 mAh Type kabel: Geen
Afmetingen: 14 x 14 x 50 mm Type: Batterij
Batterij type: Ni-MH Model: AA / HR6