123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Panasonic Eneloop Lite Oplaadbare AAA / HR03 Ni-Mh Batterijen (32 stuks, 550 mAh)

€ 59,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 49,17 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
De Panasonic Eneloop Lite AAA oplaadbare batterijen bieden een ideale oplossing voor apparaten met een laag tot gemiddeld energieverbruik, zoals DECT telefoons en afstandsbedieningen. Met een capaciteit van 550 mAh, zijn deze batterijen geschikt voor langdurig gebruik en kunnen ze tot wel 3000 keer worden opgeladen. Dit maakt ze zeer duurzaam en voordelig. Bovendien zijn ze al voorgeladen en direct klaar voor gebruik en behouden ze tot 70% van hun lading na vijf jaar opgeslagen en niet gebruikt te zijn, waardoor u met deze batterijen altijd voorbereid bent voor lege apparaten.

De Panasonic Eneloop Lite AAA batterijen zijn lichter van gewicht dan de standaard Eneloop AAA batterijen. Het lichtere gewicht en snelle oplaadtijd verhogen het gebruiksgemak voor apparaten die veel en vaak nieuwe batterijen nodig hebben.

De Panasonic Eneloop batterijen hebben een unieke batterij- en ladertechnonolgie. U kunt deze batterijen op elk  gewenst moment bijladen zonder dat de batterijen capaciteit verliezen in tegenstelling tot andere oplaadbare batterijen. Met eneloop lite kunt u opladen wanneer u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een kortere levensduur van de batterij.

Daarnaast zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van huishoudelijke apparaten tot speelgoed en zijn deze batterijen ontworpen met het oog op milieu en kostenbesparing. Hun consistente prestaties zorgen ervoor dat uw apparaten betrouwbaar blijven werken zonder constant de batterijen te hoeven vervangen, wat leidt tot minder afval en lagere kosten op lange termijn.

Verpakkingsinhoud:
  • 32 stuks Panasonic Eneloop Lite AAA / HR03 oplaadbare Ni-Mh Batterijen. 
Dit product vervangt ook: - AAA - BK-4LCCE/4BE - BK-4LCCE/4CP - HR03 - HR3 - mini penlite - minipenlite
Specificaties
Merk: Panasonic Oplaadbaar: Ja
Voltage: 1,2 V Aantal: 32
Capaciteit: 550 mAh Type kabel: Geen
Afmetingen: 10 x 10 x 44 mm Type: Batterij
Batterij type: Ni-MH Model: AAA / HR03