123accu - Goedkope Accu en Batterijen - Homepage logo
123accu B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123accu.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
Laagste prijs garantie!

Baseus Simple Mini3 magnetische draadloze oplader (15W, zwart)

€ 19,99 (Inclusief 21% BTW)
(€ 16,52 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Ontdek de Baseus Simple Mini3 magnetische draadloze oplader, de ideale manier om uw telefoon draadloos op te laden met een snelle en betrouwbare magnetische verbinding. Met een vermogen van 15W biedt deze oplader snel en efficiënt opladen voor een breed scala aan compatibele apparaten.

Dankzij het compacte en gestroomlijnde ontwerp past deze zwarte oplader perfect in elke omgeving, of het nu op uw bureau, nachtkastje of elders is. De magnetische aansluiting zorgt voor een stevige en stabiele verbinding tussen de oplader en uw telefoon, waardoor u kunt genieten van draadloos opladen zonder gedoe met kabels.

Deze oplader is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Plaats simpelweg uw telefoon op de oplader. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste positie of het aanpassen van de hoek, de magnetische verbinding zorgt ervoor dat uw telefoon altijd perfect wordt opgeladen. Met de Baseus Simple Mini3 Magnetische Draadloze Oplader hoef u zich nooit meer zorgen te maken over het opraken van batterij tijdens belangrijke momenten. Of u nu thuis bent, op kantoor of onderweg, deze oplader biedt de perfecte combinatie van gemak, snelheid en betrouwbaarheid voor al uw oplaadbehoeften.

Deze Baseus Simple Mini3 oplader beschikt over de volgende belangrijke eigenschappen:
1. Snelle warmteafvoer
2. Slank lichtgewicht ontwerp
3. Nauwkeurig magnetisch opladen
4. Maximaal 15W output
5. Met een oplaadkabel van 1,2 m

Tip: Een Powerbank voor uw smartphone voorkomt dat u met een lege accu komt te zitten op momenten dat het even niet uitkomt.
Specificaties
Voltage: 5 V Type kabel: Europa met randaarde
Kleur: zwart Vermogen: 15 Watt
Maximaal voltage: 12 V Amperage: 2 A